Saxobeat-hitin Alexandra Stan julkaisee debyyttialbuminsa syyskuussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Heinäkuussa Suomessa konsertoineen Alexandra Stanin debyyttialbumi Saxobeats julkaistaan 14. syyskuuta. Kesän ajan Suomen radio- ja digilistoja Mr. Saxobeat-hitillään hallinnut Alexandra Stan julkaisee debyyttialbuminsa syyskuussa.

Heinäkuussa Helsingissä konsertoineen Romaniasta kotoisin olevan Stanin Saxobeats-nimeä kantava albumi julkaistaan valtavan listamenestyksen siivittämänä – Suomen lisäksi Mr. Saxobeat on dominoinut listoja Euroopassa sekä Yhdysvalloissa. Saksassa, Ruotsissa ja Italiassa platinaa myynyt single oli usean viikon ajan yksi Euroopan radioiden soitetuimpia kappaleita ja nousi vuoden 2011 kesähitiksi.

Romanialaisen Maan Studion tuottajapari Marcel Prodan ja Andrew Nemirschin kanssa yhteistyön vuonna 2009 aloittanut Stan nousi samana vuonna julkaistulla Lollipop-singlellään Euroopan klubi-ja singlelistoille. Saxobeats-albumia on työstetty saman tiimin kanssa ja albumilla kuullaankin Mr. Saxobeatin ja albumin seuraavan singlelohkaisu Get Back (ASAP):n kaltaisia tanssilattialle kutsuvia kappaleita.