Brooke Hogan keikisteli bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Wrestling-tähti Hulk Hogan julkaisi taannoin omaelämäkertansa, jossa hän teki useita paljastuksia yksityiselämästään. Samaan aikaan myös hänen tyttärensä on tehnyt itseään tunnetuksi pääasiassa poseeraamalla vähissä vaatteissa ja jopa alastomana.

Aiemmin tällä viikolla Brooke kohahdutti poseeraamalla alastomana koiranhäkissä. Kyseessä oli PETA-järjestön kampanja eläinten oikeuksien puolesta, mutta isä ei ollut siitä kovin mielissään. Nyt Brooke on saanut taas hieman vaatetta ylleen, kun hän poseerasi bikineissä uuden elokuvansa 2 Headed Shark Attack kuvauksissa Floridassa.

23-vuotias Brooke Hogan, oikealta nimeltään Brooke Bollea, on esitellyt tänä vuonna ahkerasti bikinikuntoaan ja kokeillut siipiään myös laulajana. Neitokainen on hyvässä ruumiillisessa kunnossa vaikkapa mahdollisia tulevia laulukeikkoja silmälläpitäen.

Uusimmat