Julia Roberts riisui bikineille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Julia Roberts nähtiin viime vuonna suositussa Valentine’s Day -elokuvassa lukuisten muiden supertähtien kanssa. Elokuva toi Robertsin tilille kolme miljoonaa euroa. Se teki kuitenkin valkokankaalla nähtävää minuuttia kohti peräti 500.000 dollaria.

Robertsia ei ole saatu kovinkaan usein ikuistettua esimerkiksi bikinikuviin, mutta nyt paparazzit ovat bonganneet leffakaunottaren harvinaisiin otoksiin nauttimassa aurinkoisesta päivästä rannalla bikineihin pukeutuneena.

Hollywoodissa liikkuvien huhujen mukaan Roberts suostui Valentine’s Day -elokuvaan, koska sen ohjaaja Garry Marshall teki hänestä aikoinaan tähden. Hänet kiinnitettiin mukaan ensimmäisenä, joten muiden nimekkäiden supertähtien saaminen mukaan oli sen jälkeen normaalia helpompaa. Elokuvassa nähtiin myös muiden muassa Jessica Alba, Bradley Cooper, Jennifer Garner, Ashton Kutcher, Taylor Lautner ja Taylor Swift.