Katy Perry saavutti Michael Jacksonin listaennätyksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry on ollut viime aikoina kovasti esillä myös paljastavien musiikkivideoidensa merkeissä. Rohkeat videot ovat kuitenkin myös niittäneet hedelmää, sillä Perry on ehdolla peräti yhdeksässä eri kategoriassa vuoden 2011 MTV Video Awardsissa.

Nyt huippusuosittu artistin uutisoitiin saavuttaneen popin kuninkaaksi nimetyn Michael Jacksonin listaennätyksen. Persoonallinen laulajatähti teki historiaa viidellä ykkössinglellään samalta albumilta Yhdysvaltojen Billboard 100 -listalla. Viimeksi moiseen saavutukseen onnistui poptähti Michael Jackson, joka menehtyi kaksi vuotta sitten 50-vuotiaana.

– Tänään oli mahtava herätys! Olen niin ylpeä ilmoittaessani Last Friday Night -kappaleeni nousseen listaykköseksi ja tehneen historiaa, Perry kirjoitti ilouutisesta Twitter-blogissaan.

Maailmanlaajuisesti yli 25 miljoonaa singleä myynyt naisartisti teki historiaa kappaleillaan Last Friday Night, Teenage Drean, California Gurls, Firework ja E.T. Jokainen kappale on nyt saavuttanut ykköspaikan Billboard 100 -hittilistalla. Tähti kiitti Twitter-blogissaan uskollisia fanejaan ja pyysi heitä tuulettamaan kunnolla historiallista saavutusta.

Vanity Fair -lehden avoimessa haastattelussa Katy Perry paljasti taannoin menettäneensä lapsuutensa vanhempiensa tiukan kristillisen uskonnon takia. Hänen vanhempansa eivät esimerkiksi antaneet Katyn lukea mitään muuta kirjaa kuin Raamattua ja kuunnella mitään muuta musiikkia kuin gospelia. Lehden kannessa neitokainen poseeraa tavoilleen uskollisena varsin rohkeasti.

Uusimmat