Likööripullo tekee pahaa jälkeä mikroaaltouunissa – katso video

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka käy kun mikroaaltouuniin laittaa joukon pingispalloja. Lopputuloksena oli mikron sisäinen tulimeri, mutta mitään suurempaa hätää ei kuitenkaan syntynyt ja mikroaaltouuni pysyi käyttökunnossa. Kaikista mikroon kuulumattomista esineistä ei kuitenkaan selvitä aivan yhtä pienin vaurioin.

Esimerkiksi likööripullon laittaminen mikroon on äärimmäisen huono idea. Jotta kenenkään ei tarvitsisi testata moista kotona, on verkossa julkaistu video erään nuorukaisen aikaisemmasta kokeilusta. Videolla nähdään kuinka Kahlua-kahvilikööripullon suu ensin sinetöidään ja sitten 22 minuutin mikrottamisen jälkeen pullo aiheuttaa suurta tuhoa. Keittiössä samainen räjähdys aiheuttaisi vakavia vaurioita.

Uusimmat