Realitytähti löydettiin kuolleena – hirttäytyi makuuhuoneessaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydelliset naiset -televisiosarjan huippusuosion myötä myös vastaavat tosielämän versiot ovat saaneet suosiota. Nyt Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjasta tunnetuksi tullut Russell Armstrong on löydetty kuolleena kotoaan.

47-vuotiaana kuollut Russell Armstrong löydettiin maanantai-iltana maineikkaan Mulholland Drive -tien varrella sijaitsevan kotinsa makuuhuoneesta. Hänen uskotaan tehneen itsemurhan. Asiasta ensimmäisenä kertoneen Us Weekly -lehden mukaan Armstrong olisi hirttänyt.

Armstrongin vaimo Taylor on yksi realitysarjan päätähtiä, mutta myös ex-aviomies on nähty sarjassa usein. Pariskunta erosi viime vuonna kuuden vuoden avioliiton jälkeen ja heillä on viisivuotias tytär. Eron vaiheita saatiin siksi seurata myös televisioruuduissa.

Uusimmat