Salma Hayekin rintamus pullisteli avonaisesta kaula-aukosta – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Salma Hayek on ollut viime aikoina otsikoissa enemmän rintojensa kuin töidensä merkeissä. Jopa Hollywood-kaunotar Megan Fox on kertonut haastattelussa haluavansa samanlaiset rinnat kuin Hayekilla.

Nyt Salma poseeraa Allure-lehden syyskuun numeron kannessa näyttävämpänä kuin aikoihin. Hän on nimittäin pukenut ylleen tiukan ja poikkeuksellisen antavan mustan paidan.

44-vuotias meksikolaissyntyinen Salma Hayek poseerasi taannoin nakuna valokuvaaja Timothy Whiten valokuvakirjassa nimeltä Hollywood Pinup. Kesällä Hayek aiheutti kohua esiinnyttyään paljastavassa asussa Nickelodeon-lastenkanavan Dora The Explorer -ohjelmassa. Aiemmin hän joutui tukalaan tilanteeseen myös ollessaan markkinoimassa uutta Grown Ups -elokuvaansa Extra!-televisio-ohjelman haastattelussa. Haastattelun aikana käärme nimittäin säikytti sekä Salman että naishaastattelijan perin pohjin. Hayek paljasti taannoin olleensa Yhdysvaltoihin muuttaessaan laiton maahanmuuttaja.

Uusimmat