Vampyyrimies hyökkäsi naisen kimppuun: ”Minut täytyy ruokkia”

Ohhoh! · Neea Jokinen

Viihdemaailmassa eletään parhaillaan vampyyrien vallankumousta. Nuo salaperäiset verenimijät ovat nousseet suureen suosioon huippusuosittujen elokuva-, televisio- ja kirjasarjojen myötä. Äskettäin myös tosielämässä paljastui hirvittävä tapaus, jossa mies joi vaimonsa verta kolme vuotta.

Nyt Yhdysvaltojen Texasissa pidätettiin 19-vuotias mies, joka hyökkäsi naisen kimppuun verenhimonsa takia. Häiriintynyt Lyle Monroe Bensley murtautui naisen taloon, hyökkäsi hänen kimppuunsa ja hoki tarvitsevansa ruokintaa. Mies oli myös yrittänyt purra naisen kaulaa.

Manolith-sivuston mukaan nainen kuitenkin onnistui rimpuilemaan irti vampyyrimiehen kynsistä ja pääsi naapurinsa autoon turvaan. Poliisin tultua paikalle häiriintynyt mies seisoi naisen parkkipaikalla pelkissä boksereissa. Bensley paljasti myös poliisille olevansa 500-vuotias vampyyri.

Uusimmat