Anne yllättää poseeraamalla viettelevissä kuvissa – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Anne Hathawayn ura on ollut viime aikoina noususuunnassa. Hänet valittiin esimerkiksi Batman-elokuvan jatko-osaan kissanaisen rooliin. Lahjakas näyttelijä esiintyi taannoin myös kymmenille miljoonille televisiokatsojille Oscar-gaalan juontajana.

Nyt 28-vuotias näyttelijäkaunotar poseeraa viettelevän kauniina Interview Magazine -lehden sivuilla. Marcus Piggotin ja Mert Alasin kuvauskohteena poseerannut Hathaway näytti mustavalkoisissa kuvissa salaperäisen seksikkäältä. Teräväpiirteinen näyttelijätär todisti jälleen kerran muuntautumiskykynsä.

Anne Hathaway nähtiin keväällä Suomenkin valkokankailla elokuvassa Love and Other Drugs. Näyttelijä erosi entisestä poikaystävästään Raffaello Follieristä vuonna 2008. Italialainen kiinteistönvälittäjä Follieri joutui neljäksi vuodeksi vankilaan varastettuaan sijoittajiltaan miljoonia dollareita. Nykyään hän seurustelee Adam Schulmanin kanssa.

Uusimmat