Suomalaiset vaativat: ”Antero Mertaranta MM 2012 selostajaksi!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomi voitti keväällä jo toistamiseen jääkiekon maailmanmestaruuden, ja tälläkin kerralla selostamon puikoissa oli kansansuosikki Antero Mertaranta. Hänen vauhdikkaista selostuksistaan on tehty jo useita hittikappaleita, mutta jatkossa Mertsin selostusta ei kisoissa tulla kuulemaan.

Jääkiekon seuraavia MM-kilpailuja ei enää nähdä Yleisradion kanavilla, ja Antero Mertaranta on nimenomaan Yleisradion mies. Hän on ilmoittanut, että ei aio vaihtaa kilpailevalla kanavalle kisojen takia. Nyt kansa kuitenkin vaatii Mertarantaa selostajakoppiin myös jatkossa.

Asiasta perustettiin toukokuussa myös Facebook-sivu Antero Mertaranta MM-jääkiekon 2012 -selostajaksi, joka on saanut tähän mennessä jo lähes 50.000 jäsentä. Sivun perustajat ovat ilmoittaneet, että kun jäsenmäärä ylittää 60.000 lähettävät he aiheesta adressin Mertarannalle. Ensi keväänä nähdään kuka kiekkokisat lopulta selostaa, mutta tällä tietoa Mertarannan mukanaolo ei ole kovin todennäköistä.

Uusimmat