Hysteriaa Big Brother -studiossa – julkkiskaksoset marssivat taloon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa alkoi eilen kuluvan vuoden Celebrity Big Brother -tuotantokausi. Taloon asteli illan lähetyksessä sankka joukko julkkistähtiä, kuten esimerkiksi näyttelijä Tara Reid. Viimeisenä taloon suuntasi saarivaltiossa huippusuosiosta nauttivat kaksoset, eli Jedward.

X Factor -realityohjelman kautta pinnalle ponnistanut irlantilainen veljesduo John ja Edward Grimes on aiheuttanut maassa hysteriaa ja noussut erittäin suosituksi. Duo esiintyi myös tämän vuoden euroviisuedustajana kappaleella Lipstick. Big Brotheriin he saapuivat tukat pystyssä ja tiikeriasuihin pukeutuneena. BB-talon naiset tyytyvät lähinnä hihittelemään veljesten astellessa portaita alas olohuoneeseen.

Taannoin idolinsa Michael Jacksonin käyttämän lakanan nettihuutokaupasta ostanut duo joutui keväällä tiukkaan paikkaan Lontoon Heathrow’n kentokentän turvatarkastuksesta. Nuorukaiset joutuvat usein erikoistarkastukseen, joissa heidät määrätään riisuutumaan. Veljekset syyttivät lentokentän henkilökuntaa kiusaamisesta. Heitä on vaadittu muiden muassa riisumaan alushousunsa.

Uusimmat