Lääkärit: Michael Jacksonin mielenterveys järkkyi ennen kuolemaa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kesäkuussa tuli kuluneeksi kaksi vuotta poptähti Michael Jacksonin kuolemasta. Tuossa ajassa ei ole kuitenkaan vieläkään saatu tarkkaa selvyyttä supertähden kuolemaan johtaneista tapahtumista. Tapauksen oikeudenkäynnistä on tullut suoranainen farssi, joka jatkuu edelleen.

Supertähden henkilökohtainen lääkäri Conrad Murray on syytettynä hoidokkinsa kuolemasta. Murray on jo pitkään toistanut kantansa siitä, että hän ei ollut vastuussa tapahtuneesta. Nyt Murray väitti oikeudenkäynnissä popin kuninkaaksi nimetyn Jacksonin olleen henkisesti epävakaa ennen kuolemaansa.

Lääkärin asianajajilla on nyt hallussaan lista silminnäkijöistä, jotka todistavat poptähden mielenterveyden järkkyneen ennen traagista kuolemaa. Yhden todistajista kerrottiin olevan Jacksonia hoitanut Cherilyn Lee. Hoitajan mukaan poptähti pyysi häneltä Propofol-lääkettä vain muutama viikko ennen kuolemaansa.

– Cherilyn kieltäytyi antamasta Michaelille Propofol-lääkettä. Hän on valmis todistamaan tapahtuneen oikeudessa ja kertomaan totuuden, lähde kertoi Radar Online -sivustolle.

TMZ-julkaisun haltuunsa saamien asiakirjojen mukaan Murray toteaa Jacksonin ottaneen tappavan annoksen hänen tietämättään ja on siksi kokonaan yksin vastuussa kuolemasta. Jo aiemmin on kuitenkin todettu, että Propofol-lääkettä ei olisi saanut edes olla Jacksonin asunnolla, koska sen käyttö sairaaloiden ulkopuolella on kielletty. Ambulanssin saapuessa tähden kotiin lääkäri ei maininnut antaneensa Jacksonille Propofolia.

Uusimmat