Suosikkihitin tehnyt Pasa julkaisee esikoisalbuminsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomirockin tulokas Pasa julkaisee nimeään kantavan debyyttialbumin keskiviikkona 14. syyskuuta. Yhtye on tullut tutuksi kappaleistaan Kristiina ja Metsä yöhön vaihtuu, jotka löytyvät tuoreelta albumilta.

Yhtyeen uusi single Tunti täältä stadiin jaetaan kaikkiin radioihin tällä viikolla. Albumin on tuottanut Rubik –yhtyeestä tuttu Artturi Taira ja vastaavina tuottajina ovat toimineet Teja Kotilainen sekä Lasse Kurki. Pasan musiikissa on kuultavissa modernilla tavalla indie-vaikutteita yhdistettynä energiseen suomirockiin. Nuoret miehet sanoittavat ja säveltävät itse omat kappaleensa.

Yhtye valittiin viime syksynä musiikkialan ammattilaisten järjestämään Tulevaisuuden tusina 2011 –äänestykseen, jossa valitaan ensi vuoden potentiaalisimpia artisteja. Bändi aloitti syksyn keikat Tavastialta 11. elokuuta, jolloin se esiintyi noin 400 hengelle. Yhtyeen kokoonpano on Henri Pasa (laulu,basso), Feniks Pasa (kitara,syna), Otto Pasa, (kitara,taustalaulu), Olavi Pasa (rummut) ja Elias Pasa (trumpetti,syna,taustalaulu).

Uusimmat