Tara Reidin häämatka – suuntasi eilen Big Brother -taloon!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen näyttelijäkaunotar Tara Reid on niittänyt enemmän mainetta railakkaalla juhlimisellaan kuin elokuvaurallaan. Vaalea kaunotar yllätti muutama päivä sitten ilmoittamalla menneensä hetken mielijohteesta naimisiin. Nyt syy pika-avioliittoon on mahdollisesti selvinnyt.

Tara Reid ehti olla kihloissa vain pari tuntia ennen häitä. Pikahäiden ajankohtaan on voinut vaikuttaa se, että eilen illalla Tara marssi Britannian julkkisten Big Brother -taloon yhdessä monien muiden julkkisten kanssa. Näin ollen tuore rouva viettää talossa menestyessään kuherruskuukautensa Big Brother -talossa.

Avioliitto on kaunottarelle ensimmäinen. Tara on kuitenkin ollut kihloissa kaksi kertaa aikaisemmin Carson Dalyn ja Michael Axtmannin kanssa. 35-vuotias näyttelijätär seurusteli noin 10 vuotta Dalyn kanssa, mutta pitkäaikainen suhde päättyi kihlauksen purkamiseen. Myös nettiyrittäjä Michael Axtrammin kanssa kihloissa ollut Hollywood-tähti peruutti hääsuunnitelmat yllättäen. Reid lopetti äskettäin American Reunion -elokuvansa kuvaukset.

Uusimmat