Harrison Ford: ”En ymmärtänyt koko elokuvan ideaa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suosittu Hollywood-tähti Harrison Ford avioitui pitkäaikaisen tyttöystävänsä Calista Flockhartin kanssa vuonna 2010. Indiana Jones -elokuvien tähti ja Ally McBeal -televisiosarjan tähti ovat seurustelleet yli seitsemän vuoden ajan. Heillä on myös yksi yhteinen adoptoitu lapsi.

Nyt menestynyt 69-vuotias näyttelijä kertoi ettei ymmärtänyt uusimman Cowboys & Aliens -elokuvansa käsikirjoituksen ideaa. Ford kertoi olleen ymmällään alettuaan lukemaan käsikirjoitusta, mutta kiinnostuneen siitä vasta myöhemmässä lukuvaiheessa.

– En ymmärtänyt aluksi käsikirjoituksesta mitään. Oli vaikeaa ymmärtää, että ohjaaja oli tosissaan länkkäri-teemasta. Kiinnostuin roolihahmostani luettuani käsikirjoitusta pidemmälle, Ford kertoi Female First -sivuston mukaan.

Vuonna 2006 Forbes-talouslehden tutkimuksen mukaan Harrison Ford oli maailman rikkain näyttelijä. Tähden elokuva-ura on ollut tänäkin vuonna pelkässä nousujohteessa, sillä hän tähditti äskettäin menestynyttä komediaelokuvaa Morning Glory. Tuoreimmassa elokuvassaa Ford näyttelee muun muuassa Olivia Wilden ja Daniel Craigin kanssa.

Uusimmat