Hilary Duffista varttui tyrmäävä kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Lizzie McGuire -teinisarjasta aikoinaan julkisuuteen ponnahtanut Hilary Duff on ehtinyt nuoreen ikäänsä nähden luoda jo monipuolisen uran viihteen saralla. Nykyään 23-vuotias Duff on laajentanut uraansa näyttelemisestä ja laulamisesta myös kirjallisuuden pariin.

Nyt entinen lapsitähti on poseerannut upeassa kuosissa julkkisjuhlien punaisella matolla. Kyseessä olivat Kendra Scott -jalokiviliikkeen juhlat, joihin Hilary saapui näyttävässä mustassa cocktail-mekossa.

NHL-jääkiekkoilija Mike Comrien kanssa naimisissa oleva Hilary Duff ilmoitti elokuun puolivälissä iloisesta perheuutisesta, sillä hän vahvisti olevansa raskaana. Asiasta ilmoitettiin tasan vuosi häiden jälkeen. VIelä kesällä Duff kertoi Access Hollywoodille haluavansa vielä keskittyä uraansa ja siirtää lastenhankkimista tuonnemmaksi. Tähti kertoi harkitsevansa vielä uuden levyn tekemistä ennen mahdollista perheenlisäystä. Nyt kaunottaren urasuunnitelmat menevät raskauden vuoksi kenties uusiksi.

Uusimmat