Kelly Rowland yläosattomissa lehden kannessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alunperin r&b-tähtenä tunnetuksi tullut laulajakaunotar Kelly Rowland on tehnyt viime aikoina menestyksekästä uraa dancerintamalla, kun neitokainen on julkaissut useampiakin kappaleita yhdessä David Guettan kanssa. Viime viikolla Kellyn rinnat paljastuivat yökerhokeikalla.

Nyt Kelly Rowland on ollut Vibe-lehden haastattelussa kertomassa kuulumisistaan. Samalla lehden sivuilla julkaistiin tähdestä myös tuoreita ja näyttäviä mallikuvia. Yhteistä kuville oli se, että laulajan rintamus oli nostettu pääosaan. Kaiken lisäksi kannessa Kelly poseeraa yläosattomissa.

Saman lehden haastattelussa Kelly Rowland kertoi haaveistaaan.

– Olen valmis sitoutumaan yhteen mieheen ja harrastamaan seksiä viisi kertaa päivässä, Kelly Rowland kertoi Vibe-lehdelle.

Destiny’s Child -yhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut poptähti Kelly Rowland on parin viime vuoden aikana laulanut lähinnä muiden artistien dancekappaleissa. Taannoin hänen laulamansa David Guettan househitti nousi tanssilistoille ympäri maailmaa. Taannoin hän julkaisi myös oman dancekappaleensa nimeltä Commander (lue arvostelu), joka on sekin työstetty yhdessä David Guettan kanssa.

Uusimmat