Naisen orgasmia esitellään televisiossa – Batman-kaunotar pääosassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu amerikkalaisnäyttelijä Maggie Gyllenhaal ei ole lukuisista elokuvarooleistaan huolimatta juuri paistatellut viihdelehtien palstoilla, vaan hän on keskittynyt pääasiassa työntekoon ja jättänyt juhlimisen ja Hollywoodin pintaliidon vähemmälle.

Parhaillaan Maggie työstää Discovery Channelille poikkeuksellista televisiosarjaa nimeltä Curiosity, jossa hän tutkii asiantuntijoiden kanssa naisen orgasmia. Tulossa on yhteensä 60 jakson verran naisen seksuaalisuuteen liittyvää materiaalia, ja julkkistähdillä on lopputuloksessa merkittävä osa.

– Halusimme tutkia naisen orgasmia, joka on paljon kiistellympi kuin miehen. Kysyin Maggielta haluaisiko hän olla mukana projektissa, jossa tutkitaan naisen seksuaalisuutta ja auttaako naisen orgasmi hedelmöittymisessä, kuinka orgasmi on kehittynyt ja mitä se tarkoittaa. Hän oli välittömästi innoissaan, tuottaja Simon Anreae kertoi FOX411-kanavalle.

Maggie Gyllenhaal on nähty urallaan valkokankaalla rohkeissakin rooleissa ja esittelemässä paljasta pintaa myös alastomana. Vuonnna 2002 ensi-iltansa saaneesta Secretary-elokuvan nakukuvia julkaistiin taannoin myös verkossa.

33-vuotias Maggie Gyllenhaal varttui menestyksekkäässä taiteilijaperheessä, ja hän itse aloitti näyttelijäuransa jo 15-vuotiaana teinityttönä. Maggien ensimmäinen rooli nähtiin tuolloin hänen isänsä ohjaamassa Waterland-elokuvassa. Maggie Gyllenhaal on naimisissa näyttelijä Peter Sarsgaardin kanssa ja pariskunnalla on yksi lapsi. Gyllenhaalin tunnetuimpiin rooleihin lukeutuu Batman – yön ritari.

Uusimmat