Noloimmat myyntimokat listattiin – vain tyhmä lankeaa näihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin on nähty lukuisia mainoskampanjoita ja alennusmyyntejä, joissa hintoja on todellisuudessa korotettu entisestään. Esimerkiksi Stockmannilla kuvattiin taannoin levytarjous, jossa uuden hintalapun summa oli suurempi kuin edellisen. Levy ei ollut ainoa laatuaan, joten kyse ei todennäköisesti ollut pilasta.

Tapaus ei ole suinkaan ainoa laatuaan edes Suomessa, mutta samaa tapahtuu myös maailmalla. Nyt amerikkalainen verkkojulkaisu on listannut joitain hauskoja esimerkkejä tarjouksista, joissa hintaa on todellisuudessa nostettu. Mitä ilmeisimmin osa asiakkaista on näihin ”tarjouksiin” myös langennut. Silloin kannattaa muista vanha totuus siitä, että ”Ei se kuka pyytää, vaan se joka maksaa…”

Uusimmat