Tsunamin jäljiltä löytyi 55 miljoonaa euroa käteisenä – palautettiin omistajalle

Ohhoh! · Stara.fi

Japanissa koettiin 11. maaliskuuta kauhun hetkiä, kun maanjäristys ja tsunami iskivät rannikolle ja tekivät todella pahaa jälkeä. Katastrofissa menehtyi valtava määrä ihmisiä ja taloudelliset tuhot nousevat kymmeniin miljardeihin.

Nyt japanilaiset viranomaiset ovat ilmoittaneet tapauksesta, joka osoittaa nousevan auringon maan asukkaiden säntillisyydestä. Katastrofin jäljiltä on nimittäin löytynyt käteistä rahaa noin 55 miljoonan euron arvosta, ja kaikki se raha on palautettu omistajilleen, The Atlantic Wire uutisoi.

Yli puolet summasta löytyi ihmisten lompakoista ja käsilaukuista, jotka paikallistettiin esimerkiksi sortuneista rakennuksista. Loput rahoista olivat asunnoissa olleissa kassakaapeissa. Lukematon määrä kassakaappeja on nyt kuitenkin meren pohjassa, kun tsunami vei merelle kokonaisia taloja.

Uusimmat