Hampurilaisketju Rolls konkurssiin – miljoonatappiot

Ohhoh! · Stara.fi

Suomalainen hampurilaisketju Rolls on ajautunut konkurssiin. Ongelmiin ajautunut taustayhtiö Rolls Family Oy syyttää nyt konkurssista pankkeja, Taloussanomat uutisoi. Rolls-ketju on keskittynyt toimimaan pääasiassa pienemmillä paikkakunnilla.

Franchise-periaatteella toimivan ketjun toimipisteet jatkavat toistaiseksi toimintaansa, ja taustayhtiön toimintaa jatkaa Jokes Family Oy. Rolls hakeutui jo pari vuotta sitten yrityssaneeraukseen, mutta Sampo Pankki haki lopulta yhtiön konkurssiin. Vuonna 2009 yhtiö teki 1,3 miljoonaa tappiota.

– Vuoden 2008 lama muutti kaiken yhden yössä, sillä rahoituspohjamme petti, kun Sampo Pankki veti rahoituksen pois, Juha Kivimurto kertoi Taloussanomille konkurssin taustoista.

Uusimmat