Bikinimissi Mari Kasvi upeissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen mallikaunotar Mari Kasvi suuntaa huomenna tiistaina Torontoon, Kanadaan, jossa järjestetään bikiniammattilaisten MM-kilpailut. Nyt Stara esittelee Marin seksikkäät tuoreet valokuvat.

Mari Kasvi on ensimmäinen suomalainen, joka on päässyt kilpailemaan bikiniluokassa ammattilaistasolla. Häntä valmentaa sisko, fitnessin suomenmestari Tiina Kasvi. Mari on menestynyt mainiosti myös kansainvälisellä tasolla, sillä hänet valittiin taannoin Miss Bikini Americaksi. Viime syksynä Kasvi kutsuttiin kilpailemaan WBFF, eli World Budybuilding & Fitness Federation -liiton, bikinikilpailuiden ammattilaissarjaan.

Alla olevat kuvat: Nadi Hammouda, bikinit: Päivi Botha, hiukset: Toni Immo/ Glohair, ripset: Anna/Headbangers, kosmetiikka: Lakshmi, muut vaatteet: Guess, kynnet: Manna/Milagro, kuvauspaikka: The Tiger.

Mari Kasvi

Mari Kasvi

Mari Kasvi

Alla olevat kuvat: Mikesirenphoto.com, studio: Magito, bikinit: Päivi Bothas, hiukset: Toni Immo/ Glohair, ripset: Anna/Headbangers, kosmetiikka: Lakshmi, sport-asu: Nike, kisavalmistautumiset Marille mahdollistaa: Solana Fit.

Mari Kasvi

Mari Kasvi

Mari Kasvi