Lentokoneen siivellä kävellyt huimapää putosi kuolemaansa

Ohhoh! · Stara.fi

Kerroimme pari päivää sitten kuinka Britanniassa maineikkaan taitolentotiimin lentokone putosi kohtalokkain seurauksin. Nyt lyhyen ajan sisään on tapahtunut jo toinen kuolemaan johtanut onnettomuus lentonäytöksessä. Tällä kertaa siivellä kävellyt hurjapää menehtyi.

Asiasta uutisoineen Detroit Times -lehden mukaan ilmojen maineikas huimapää Todd Green menehtyi kesken esiintymisensä Harrisonin kaupungissa järjestetyssä Selfridge Air Show -lentonäytöksessä. Greenin bravuuri oli kaksitasoisen lentokoneen siivellä käveleminen. Oheisella videolla nähdään hänen bravuurinsa onnistunut versio.

Nyt uhkarohkeus kostautui, kun mies liukastui ja putosi lentokoneen siiveltä noin 60 metrin korkeudelta. Hän menehtyi putoamisessa ilmeisesti välittömästi. Green todettiin kuolleeksi sairaalassa. Esitystä oli katsomassa useita tuhansia ihmisiä, jotka näkivät myös putoamisen. Todd Greenin isä oli niin ikään maineikas huimapää Eddie ”The Grip” Green.

Uusimmat