David Guetta paljasti Staralle: ”Megahitti syntyi vahingossa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Konemusiikin supertähti David Guetta vieraili eilen Tukholmassa esittelemässä uuden Nothing But The Beat -albuminsa kappaleet ensimmäistä kertaa Euroopassa. Stara oli paikalla ainoana suomalaismediana ja tapasi David Guettan haastattelun merkeissä.

Dancemusiikin supertähti kertoi uransa alkuvaiheista ja miten hänestä muodostui monien onnekkaiden vaiheiden kautta supertähtien luottomies. Esimerkiksi Sexy Bitch -jättihitti syntyi sattumalta ja erittäin nopeasti.

– Tapasin eräällä keikalla Akonin, joka innostui ja kysyi olenko oikeasti juuri se tyyppi, joka teki Love Is Gone -kappaleen ja joka tekee yhteistyötä Will.i.amin kanssa. Hän tiesi tuon kappaleen, mutta ei minua, David Guetta kertoi Staralle.

– Silloin oli sunnuntai-ilta ja minä olin lähdössä seuraavana aamuna kello kuudelta. Minä ehdotin Akonille, että mennään studioon heti. Silloin teimme Sexy Bitch -kappaleen yhdessä yössä. Se syntyi siis hieman kuin vahingossa.

Grammy-palkittu konemusiikin hittituottaja-artisti David Guetta julkaisee uuden Nothing But the Beat albuminsa 31. elokuuta. Levyn ensimmäinen singlelohkaisu Where Them Girls At on myynyt jo yli 800.000 kappaletta ja ollut 15 eri maan Top 10 -singlelistalla. David Guetta on värvännyt viidennelle täyspitkälle albumilleen mukaan huippuluokan tähtikaartia. Vierailemassa ovat muiden muassa Flo-Rida, Nicki Minaj, Taio Cruz, Ludacris, Will.i.am, Usher, Akon ja Snoop Dogg.

Uusimmat