Jennifer Love Hewitt ei turhaan kainostellut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aavekuiskaaja-televisiosarjaa tähdittänyt Jennifer Love Hewitt on viime aikoina viettänyt hieman hiljaiseloa otsikoista, eikä ammatillisella rintamallakaan ole kovin kiirettä ollut. Aiemmin hänen kerrottiin laajentavan toimenkuvaansa ohjaajaksi.

Pari päivää sitten Hewitt ikuistettiin kauden kuumimmassa trendikuosissa. Hän oli nimittäin pukeutunut leopardikuvioiseen asuun, mutta tällä kertaa nilkoista kaulaan saakka. Nyt kaunotar on kuitenkin riisunut leopardiasunsa ja ahtautunut tiukkaan ja varsin antavaan vaaleanpunaiseen mekkoon. Mieskatsojien huomion kiinnekohtaa ei asusta tarvitse kahta kertaa etsiä.

Jennifer erosi toukokuussa poikaystävästään Alex Bahista vain vuoden seurustelun jälkeen. Sittemmin Jennifer on ihastunut Unelmien poikamiestyttö -realitysarjan kilpailija Ben Flajnikiin. Ihastunut kaksikko bongattiin äskettäin muhinoimasta San Franciscossa Kaliforniassa. Flajnik joutui tyytymään kakkossijaan realitysarjassa, sillä poikamiestyttö Ashley Hebert valitsi kihlatukseen kanssakilpailija J.P. Rosenbaumin.

32-vuotias Jennifer Love Hewitt aloitti näyttelijäuransa jo lapsena Kids Incorporated –televisiosarjassa. Vuonna 1997 hän tähditti Tiedän mitä teit viime kesänä -hittielokuvaa ja ura lähti nousuun Hollywoodissa. Muiden muassa Karvinen, Karvinen 2 ja Cafe -elokuvat kuuluvat myös neitokaisen tuotantoon. Ensi vuonna Love Hewitt nähdään The Lost Valentine –televisioelokuvassa.

Uusimmat