Paris Hiltonin realitysarja floppasi – kanava lopetti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirineitokainen Paris Hilton erosi äskettäin pitkäaikaisesta poikaystävästään Cy Waitsista, kun tämä ei halunnut enää elää julkisuuden valokeilassa. Paris löysi kuitenkin itselleen uuden komistuksen Kauhea kankkunen -elokuvan ohjaajasta Todd Phillipsistä.

Nyt Parisin tuorein realityohjelma The World According to Paris on päätetty lopettaa jo ensimmäisen kauden jälkeen. New York Magazinen Vulture-blogin mukaan sarja sai hädin tuskin 400.000 katsojaa, mikä on Yhdysvalloissa aikamoinen floppi. Sarjaa esitettiin kesäkuusta saakka, mutta toista kautta ei enää tule.

Paris tähditti ensimmäistä realitysarjaansa The Simple Life vuonna 2003 kollegansa Nicole Richien kanssa. Sen jälkeen hän on näytellyt monissa eri sarjoissa. Paris Hiltonista julkaistiin aikasemmin tänä vuonna mehukas paljastuskirja. Kirjan mukaan Paris Hilton kertoi hankkineensa silikonirinnat jo 14-vuotiaana. Hänen äitinsä vaati kuitenkin poistamaan silikonit saatuaan tietää niistä.

Uusimmat