”Kaikki Gaddafin henkivartijat koskemattomia naisia”

Ohhoh! · Stara.fi

Libyasta toissapäivänä autosaattueessa naapurimaahan viimein paenneen maan entisen hallitsijan Muammar Gaddafin elämästä on hänen palatsinsa valloituksen myötä paljastunut monia erikoisia piirteitä. Hän piti esimerkiksi leikekirjaa Yhdysvaltojen entisen ulkoministerin valokuvista.

Nyt amerikkalainen Mediaite uutisoi, että Gaddafin henkilökohtaisten turvajoukkojen jäsenille asetettiin hieman poikkeuksellisia pääsyvaatimuksia. Heidän piti nimittäin olla kuvankauniita koskemattomia naisia. Tätä eliittijoukkoa kutsuttiin maassa Amatsonivartijoiksi ja Tappajakaunottariksi.

Gaddafin kerrotaan valinneen neitsyet turvajoukkoihinsa henkilökohtaisesti. Naisten piti vannoa vala, jonka mukaan he uhraisivat henkensä Gaddafin puolesta ja pysyisivät neitsyinä niin kauan kuin palvelisivat Gaddafia. Ihmissuhteet eivät tulleet kyseeseen. Joidenkin väitteiden mukaan naiset olisi myös pakotettu ympärileikkaukseen.

Uusimmat