Salaiset arkistot paljastivat UFO-havaintojen keskuksen

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluneen vuoden aikana ympäri maailmaa on tehty merkittävästi enemmän UFO-havaintoja kuin muuten viime vuosikymmeninä. Nyt tutkijat ovat vahvistaneet oletukset ja paikallistaneet samalla alueen, jossa on tehty eniten havaintoja.

Kerroimme viime viikolla kuinka BBC-radiokanavan toimittaja sai kuvattua videolle moottoritiellä useita valtavalla nopeudella liikkuvia valkoisia valopisteitä. Samanlaisia havaintoja on tehty maailmalla kymmeniä muitakin. Yksi paikka on kuitenkin ylitse muiden, sillä erityisen paljon havaintoja on tehty Englannin Essexin alueella.

Tutkijat kertoivat The Sun -lehdessä saaneensa haltuunsa salaista tietoa Britannian UFO-havainnoista aina vuodesta 1940 saakka, eli peräti 70 vuoden ajalta. Puolustusministeriön entinen asiantuntija Nick Pope kertoo lehdessä, että Essexin alueella on ollut 1940-luvulta lähtien merkittävästi enemmän havaintoja kuin muualla. Hän nimittääkin aluetta UFO Hotspotiksi.

Uusimmat