Mallikaunotar harrasti seksiä hotellin ikkunassa – tuhannet katselivat! Katso kuva

Ohhoh! · Stara.fi

Jalkapallofanit ovat nyt saaneet Belgiassa hieman odotettua enemmän silmänruokaa, kun viereisen hotellin ikkunassa nähtiin intiimeissä puuhissa oleva pariskunta. Myöhemmin selvisi, että ikkunaa vasten nojannut nainen oli glamour-malli Alicia Tenderness.

Tuhannet jalkapallopeliä katsomaan tulleet ihmiset kiinnittivät pelin sijaan huomionsa hotellin ikkunaan, jossa nainen nojasi ikkunaan vähissä vaatteissa alaston mies takanaan. Nyt The Sun on julkaissut tapauksesta myös kuvan verkossa. Pari nautiskeli seksistä toistensa kanssa katsellen samaan aikaan stadionille. He nimittäin luulivat, että ikkunasta ei näkyisi lainkaan sisään.

– Luulimme, että se oli lasia josta me näimme ulos, mutta josta muut eivät näkisi sisään. Ihmettelinkin kun vastaanotossa oli hieman kylmä tunnelma kun kirjauduimme aamulla ulos hotellista. Tajusin sen vasta nyt kun näin kuvan lehdessä, Alicia Tenderness selitteli.

Belgialaisten Sint-Truidenin ja Lokerenin välisen ottelun järjestäjät eivät katsoneet tapausta hyvällä, sillä katsomossa oli myös lapsia. Hotelli lupasi jatkossa tarkkailla mitä sen ikkunoissa tapahtuu pelien aikana.

Uusimmat