Gaddafin pojan Playboy-exä yritettiin polttaa elävältä – hyppäsi parvekkeelta

Ohhoh! · Stara.fi

Libyassa vellovat muutokset ovat koskettaneet nyt välillisesti myös mallimaailmaa, kun maasta häädetyn entisen johtajan Muammar Gaddafin pojan ex-tyttöystävä on joutunut vainon kohteeksi. Playboy-lehdessä poseerannut Talitha van Zon selvisi hädin tuskin hengissä.

Kapinalliset valtasivat hotellin, josta myös Talitha van Zon löydettiin. Raivostunut väkijoukko odotti hotellin edustalla ja vaati kaunotarta poltettavaksi bensiinillä hengiltä. Lopulta neitokainen otti riskin pelastaakseen henkensä ja hyppäsi hotellin parvekkeelta, Daily Mail uutisoi.

Talitha van Zon seurusteli Mutassim Gaddafin kanssa kolmen kuukauden ajan vuonna 2004. Aiemmin kaunotar on kertonut kuinka hän ja poikaystävänsä lensivät yksityiskoneella suihkuseurapiireihin ympäri maailmaa ja illastivat Monacon F1-kisoissa Prinsessa Carolinen kanssa. Talitha van Zonin mukaan Gaddafi varasi loistohotelleista jopa useita kerroksia juhlilleen.

Uusimmat