Mari Kasvi pettyi kisamenestykseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen bikinikaunotar Mari Kasvi kisasi viikonloppuna Torontossa järjestetyissä bikiniammattilaisten MM-kilpailuissa. Hän on ensimmäinen suomalainen, joka on päässyt kilpailemaan bikiniluokassa ammattilaistasolla. Tällä kertaa menestys ei kuitenkaan ollut odotettua.

– En päässyt kisassa viiden parhaan joukkoon, mikä oli suuri pettymys. Ihan en itkenyt, mutta harmitti paljon. Mutta olen todella tyytyväinen omaan kuntooni, Mari Kasvi kertoi Staralle Torontosta.

– Selvästi täällä haetaan erilaista, lihaksikkaampaa tyyppiä, millainen minä en ole. Tunnen itseni kuitenkin voittajaksi koska jaksoin treenata ja dietata tätä varten, ja voin katsoa peiliin nyt tyytyväisin mielin.

Maria valmentaa sisko, fitnessin suomenmestari Tiina Kasvi. Bikinikaunotar on menestynyt mainiosti myös kansainvälisellä tasolla, sillä hänet valittiin taannoin Miss Bikini Americaksi.

Alla olevat kuvat: Nadi Hammouda, bikinit: Päivi Botha, hiukset: Toni Immo/ Glohair, ripset: Anna/Headbangers, kosmetiikka: Lakshmi, muut vaatteet: Guess, kynnet: Manna/Milagro, kuvauspaikka: The Tiger.

Mari Kasvi

Mari Kasvi

Mari Kasvi

Alla olevat kuvat: Mikesirenphoto.com, studio: Magito, bikinit: Päivi Bothas, hiukset: Toni Immo/ Glohair, ripset: Anna/Headbangers, kosmetiikka: Lakshmi, sport-asu: Nike, kisavalmistautumiset Marille mahdollistaa: Solana Fit.

Mari Kasvi

Mari Kasvi

Mari Kasvi