Näyttelijä oikeuteen joukkoraiskauksesta

Ohhoh! · Neea Jokinen

Mike Myersin tähdittämät Austin Powers -agenttiparodiaelokuvat nousivat aikoinaan hiteiksi James Bond -tyylisine vitseineen. Pian hittielokuvat saavat jatkoa, kun Austin Powers -elokuvien neljäs osa julkaistaan vuonna 2013.

Vuonna 1997 julkaistussa Austin Powers -elokuvassa näytellyttä Joseph Hyungmin Sonia uhkaa TMZ-sivuston mukaan nyt peräti 15 vuoden vankeustuomio. Son näytteli elokuvassa valetarjoilijaa, joka heitti Austin Powers -agenttia kengällä. Sonia ja hänen ystäväänsä syytetään naisen kiduttamisesta ja joukkoraiskaamisesta vuonna 1990. Hän jäi kiinni vasta vuonna 2008 DNA-näytteen liittäessä Sonin tapaukseen.

Wayne’s World -elokuvissa maailmanmaineeseen aikoinaan noussut koomikko Mike Myers tunnetaan myös Shrek-elokuvien ääniroolistaan. Vuonna 2010 arvostettu Forbes-lehti nimesi 48-vuotiaan Myersin menestyksekkäimmäksi Hollywood-näyttelijäksi animaatioiden parissa. Näyttelijä tähditti Austin Powers -elokuvissa myös suosikkihahmo Paksu Paskiaista eli Fat Bastard -nimistä lihavaa skottimiestä.

Uusimmat