David Guetta: ”Dancesta on taas tulossa suurta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Konemusiikin supertähti David Guetta vieraili viime viikolla Tukholmassa esittelemässä tänään myyntiin tulevan Nothing But The Beat -albuminsa kappaleet ensimmäistä kertaa Euroopassa. Stara oli paikalla ainoana suomalaismediana ja tapasi David Guettan haastattelun merkeissä.

Guetta kertoi Staralle kuinka eurooppalainen dancemusiikki on viimein rantautumassa toden teolla Yhdysvaltoihin, kun hiphop-tähdetkin ovat ottaneet sen hyvin vastaan. Ranskalaistähti ottaa osan kunniasta itselleen.

– Minä loin sillan Euroopan ja Yhdysvaltojen kulttuurien välille. Nyt kun kaikki nuo upeat amerikkalaiset artistit tekevät dancemusiikkia, tulee dance uudelleen muotiin myös Euroopassa. Musiikkitrendit menevät nyt edestakaisin Euroopan ja Yhdysvaltojen välillä, ja dancesta on taas tulossa suurta, David Guetta kertoi Staralle.

Grammy-palkittu konemusiikin hittituottaja-artisti David Guetta julkaisee uuden Nothing But the Beat albuminsa 31. elokuuta. Levyn ensimmäinen singlelohkaisu Where Them Girls At on myynyt jo yli 800.000 kappaletta ja ollut 15 eri maan Top 10 -singlelistalla. David Guetta on värvännyt viidennelle täyspitkälle albumilleen mukaan huippuluokan tähtikaartia. Vierailemassa ovat muiden muassa Flo-Rida, Nicki Minaj, Taio Cruz, Ludacris, Will.i.am, Usher, Akon ja Snoop Dogg.

Uusimmat