Näin järkyttävältä Janne Katajan hometalossa näytti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen suosikkijuontaja Janne Kataja on ollut viime aikoina otsikoissa myös muuten kuin ammatillisessa mielessä. Hän on nimittäin taistellut oikeudessa hometaloon liittyvässä kiistassa.

Riihimäen käräjäoikeus hylkäsi äskettäin Katajan vaatimukset kyseenalaisella tuomiollaan, jota asiantuntijat pitivät yleisestä oikeuskäytännöstä poikkeavana. Riihimäen käräjäoikeuden mukaan myyjän vastuu oli nimittäin vain kaksi vuotta, kun se on lain mukaan viisi vuotta.

Viime viikolla Kataja julkaisi hometalokiistaan liittyvän bloginsa. Yleisöryntäys sai sivuston kaatumaan jo samana päivänä. Tänään Kataja julkaisi uuden kirjoituksen, jossa nähdään samalla myös valokuvia talon järkyttävistä homevaurioista.

– Remonttimies purki lisää kattoa ja avasi katolla olevan muovin. Katosta valui litroittain vanhaa vettä ja edellisen omistajan remontin todelliset rakenneratkaisut paljastuivat, silminnähtävän homekasvuston lisäksi, Kataja kirjoittaa.