BB-asukas kiidätettiin hoitoon – tehtävä oli liian rankka?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -kauden ensimmäisiin päiviin on mahtunut yllättävän paljon dramatiikkaa, kun jo kaksi asukasta on poistunut talosta. Heistä toinen tullee kuitenkin vielä palaamaan taloon.

Eilen BB-Tia lähti kotiin paettuaan talosta. Viime yönä viikkotehtävä osoittautui liian raskaaksi Minnalle, joka sai sairauskohtauksen yön tunteina. Hänet ohjattiin päiväkirjahuoneeseen, jossa kohtaus paheni ja Minna lähetettiin talon ulkopuolelle lääkärintarkastukseen.

Minna oli mukana fyysisesti raskaassa lisätehtävässä, jossa ryhmän jäsenten tuli pysyä liikkeessä koko yö. Muut asukkaat kuulivat ikävästä tilanteesta Suvilta, joka kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen. Big Brotherin verkkosivut kertovat, että Minnan tila on sittemmin kohentunut.