Tuotanto päätti BB-Minnan kohtalosta

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa koettiin viime yönä yllättävä käänne, kun BB-Minna sai sairauskohtauksen kesken fyysisesti rankan viikkotehtävän. Minna kiidätettiin yöllä hoitoon talon ulkopuolelle, mutta nyt hänen kerrotaan palaavan taloon.

Ohjelman verkkosivujen mukaan BB-Minna astelee takaisin taloon illan suorassa BB Extra -lähetyksessä, jossa tapauksesta kerrotaan myös lisätietoja. Asukkaat itse veikkasivat yöllä, että Minnan huono vointi olisi johtunut nestehukasta.

Asukkaan pitkäksi venyneen poissaolon jatkuessa monet ohjelman fanit ryhtyivät jo spekuloimaan, että Minna ei enää pääsisikään jatkamaan kisassa. Aikaisemmilla tuotantokausille osa kilpailijoista on joutunut jättämään kisan kesken sairaalareissujen venyessä. Tuotanto on nyt kuitenkin päättänyt, että Minna saa palata taloon.