BB-Salar paljasti traagisen salaisuutensa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa kulunut päivä on sujunut leppoisan jutustelun merkeissä. Talosta hoitoon viedyn Minnan tilannetta ei ole juuri päivitelty. Sen sijaan asukkaiden perhesuhteita käytiin iltapäivällä läpi pitkään ja hartaasti.

Keskustelun myötä BB-Salar paljasti oman traagisen kokemuksensa.

– Mun vanhemmat on poistanut kaikki kuvat ja videot mun veljestä, joka on kuollut. On niillä varmaan kuvia siitä omassa käytössä. Sillä oli syöpä. Se olis nyt joku 24 – 25-vuotias. Se oli silloin joku 14 – 15 -vuotias. Meillä oli viisi vuotta ikäeroa, BB-Salar kertoi.

– Se on haudattu Turkuun. Se syöpä levisi niin ku näin ja sen huomasi vasta kun mitään ei ollut enää…. Salar jatkoi sormiaan napsauttaen.

Synkän paljastuksen jälkeen asukkaat jatkoivat keskustelua kuolemasta ja leukemiasta.

Uusimmat