BB-Salar paljasti traagisen salaisuutensa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa kulunut päivä on sujunut leppoisan jutustelun merkeissä. Talosta hoitoon viedyn Minnan tilannetta ei ole juuri päivitelty. Sen sijaan asukkaiden perhesuhteita käytiin iltapäivällä läpi pitkään ja hartaasti.

Keskustelun myötä BB-Salar paljasti oman traagisen kokemuksensa.

– Mun vanhemmat on poistanut kaikki kuvat ja videot mun veljestä, joka on kuollut. On niillä varmaan kuvia siitä omassa käytössä. Sillä oli syöpä. Se olis nyt joku 24 – 25-vuotias. Se oli silloin joku 14 – 15 -vuotias. Meillä oli viisi vuotta ikäeroa, BB-Salar kertoi.

– Se on haudattu Turkuun. Se syöpä levisi niin ku näin ja sen huomasi vasta kun mitään ei ollut enää…. Salar jatkoi sormiaan napsauttaen.

Synkän paljastuksen jälkeen asukkaat jatkoivat keskustelua kuolemasta ja leukemiasta.