Pikkutytölle topattiin C-kupin rinnat televisiossa

Ohhoh! · Stara.fi

Viime aikoina ympäri maailmaa on järkyttänyt Britanniassa ja Yhdysvalloissa ilmi tulleet tapaukset, joissa pikkulapsia on käytetty kauneusleikkauksissa. Eräs tapauksista ilmeni The Sun -lehden huijaukseksi, mutta muita ei ole kiistetty. Tuorein tapaus järkytti kotikatsomot.

Amerikkalaiset televisiokatsojat saivat haukkoa henkeään, kun nelivuotiaan Maddy Jacksonin äiti Lindsay laittoi jälkikasvulleen topatuilla rintaliiveillä C-kupin rinnat lasten kauneuskilpailuun. Lisäksi tytöllä oli täytettä myös takapuolessaan. Tarkoituksena oli esittää mahdollisimman hyvin maailmankuulua povipommi Dolly Partonia. Yritys meni kuitenkin televisiokatsojien mielestä liian pitkälle, Daily Record uutisoi.

Toddlers And Tiaras -ohjelmassa nähty tempaus aiheutti negatiivisen palautteen tulvan televisioyhtiöön, sillä katsojien mukaan tapaus oli järkyttävä ja oksettava. Ohjelma on saanut aiemminkin kritiikkiä, mutta nyt ohjelma teki pohjanoteerauksen. Äiti kertoi myöhemmin Today-ohjelman haastattelussa toimintansa olleen mielestään normaalia. Lisärinnat ja -peppu olivat hänen mukaansa esitykseen kuuluvaa extraa.