Busted! Poliisi harrasti seksiä konepellillä – valvontakamera kuvasi

Ohhoh! · Stara.fi

Pari viikkoa sitten autoilija jäi kiinni vieressään olevan nuoren naisen kourimisesta, kun hänet kuvattiin sattumalta liikennekameraan. Nyt vieläkin nolomman tapauksen, jossa poliisi on jäänyt kiinni seksin harrastamisesta New Mexicon Santa Fe Canyon Ranchilla Yhdysvalloissa.

Virkapuvussa oleva poliisi harrasti seksiä naisen kanssa auton konepellillä keskellä päivää chihuahua-koiran katsellessa toimintaa sivusta. Seksiä harrastanut pari ei ollut ilmeisesti tietoinen, että paikalle oli asennettu poliisin valvontakamera. Kuvat tapauksesta päätyivät siis suoraan viranomaisille.

Asiasta ensimmäisenä uutisoineen KOB 4 Newsin mukaan kansalaiset haluavat, että poliisia vastaan nostetaan syyte. Niin ei ole kuitenkaan ainakaan vielä tapahtunut. Kansalaisten mukaan näin käyttäytyvän ihmisen ei tulisi saada kantaa univormua ja asetta.