BB-Minna paljasti: ”Olen biseksuaali”

Big Brother · Elina Sipiläinen

BB-talossa vietettiin eilen eroottissävytteistä päivää, kun Big Brother antoi kilpailijoille erotiikka-aiheisia tehtäviä. Asukkaat suorittivat päivällä päivätehtävää, jonka onnistuneesta suorituksesta taloon olisi saatu illalla kunnon bileet.

Kaikki asukkaat eivät kuitenkaan osallistuneet päivätehtävän kaikkiin osa-alueisiin, minkä seurauksena Isoveli jätti asukkaat ilman odotettuja bileitä.

Eilisen päivän tehtäviin kuuluivat muiden muassa pumpattavat seksinuket, joiden kanssa asukkaiden piti tanssia. Kaikilla muilla talon naisilla oli miespuolinen nukke, mutta BB-Minna tanssahteli naispuolinen Barbara syleilyssään.

– Miks sulla on Minna nainen? Tykkäätsä tytöistä? BB-Janica kyseli illan mittaan huomattuaan Minnan nuken olevankin naispuolinen.

– Olen bi, mutta tämä mulle annettiin tuolta varastohuoneesta, Minna paljasti yllättäen.

Janica kiinnostui Minnan paljastuksesta ja alkoi kysellä kilpakumppaninsa seksuaalisesta suuntautumisesta enemmän. BB-Minna kertoi, ettei ollut koskaan ollut naisen kanssa, mutta olevansa seksuaalisesti kiinnostunut miesten lisäksi myös naisista.

– Ne kiinnostaa joo, myös. Kyllä mie tiiän sen, että mie voisin seurustella ihan hyvin naisenkin kanssa, Minna paljasti.

Eilen talossa nähtiin myös kuumentuneita tunteita, kun Isovelin päätös bileiden peruuntumisesta sai talossa aikaan huutomyrskyn. Varsinkin BB-Suvi suivaantui bileiden peruuntumisesta silminnähden. Osa asukkaista oli varmoja, että syy päivätehtävän epäonnistumiseen ja bileiden peruuntumiseen oli siinä, että BB-Sebastian ja BB-Tamer olivat kieltäyneet laittamasta miehen sukuelintä esittävää seksilelua päähänsä. Seksilelun pitäminen päässä oli osa Isovelin antamaa päivätehtävää.