BB-Salarin äidiltä huijattiin rutkasti rahaa

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talon ensimmäisen riidan saivat äskettäin aikaiseksi 20-vuotias Salar ja 33-vuotias Oskar. Vahvasti mielipiteensä esille tuova parivaljakko riiteli kovaan ääneen muun muuassa ihmisten haukkumisesta ja rasismista.

Talon asukkaat keskustelivat tänään rikollisuudesta ja jakoivat toisilleen omakohtaisia kokemuksia aiheesta. Turkulainen Salar kertoi perheyritykseensä kohdistuneesta huijauksesta. Hän kertoi äitinsä menettäneen ”ison summan” rahaa lompakostaan eräässä heidän omistamassaan kahvilassa.

Salar kertoi äidillään olleen tapana kerätä perheensä omistamista kahviloista kolmen päivän voitot ja laittaa rahat lompakkoonsa. Hän kertoi äitinsä odottaneen kahvilassa sopivaa hetkeä viedäkseen setelinipun pankkiin, mutta joutui huijatuksi ennen rahojen tallettamista.

– Ulkomaalaistaustainen mies tuli sinne kahvilaan ja väitti olevansa turisti, joka halusi vaihtaa rahaa isompaan. Äiti teki aika tyhmästi, mut hyvää hyvyyttään ja avuliaana näytti miehelle lompakosta isoja setelisummia vaihdettavaksi, Salar kertoi muiden asukkaiden kuunnellessa keskittyneesti.

– Mies otti pari kertaa setelin käteensä ja tunki sen takaisin äitin lompakkoon. Se oli joku silmänkääntäjä. Parin tunnin päästä miehen kohtaamisesta äiti oli lähdössä pankkiin tallettamaan rahoja. Lompakko oli kuitenkin tyhjä, Salar kertoi.