Lindsay Lohan vilautti toppinsa alla olevaa tatuointia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan tunnetaan railakkaasta ja tuhlaavasta elämäntyylistään. Päihdesekoilut ajoivatkin tähden taannoin vankilaan asti. Äskettäin kohukaunotar haastoi myös räppäri Pitbullin oikeuteen häneen kohdistuneen halventavan ja vihjailevan lyriikan vuoksi.

Nyt Lindsay on paljastanut uuden tatuointinsa raottamalla toppiaan. Oikeassa kyljessä olevassa tatuoinnissa nähdään Billy Joelin I Go To Extremes -kappaleen lyriikkaa. Katso kuva tästä.

Viikonloppuna 25-vuotias Lohan sai parkkisakot pysäköityään palopostin eteen. Parkkipirkko rankaisi tähteä parkkisakolla tuulilasissa. Radar Online -sivuston mukaan blondatun kaunottaren sisko istui ystävänsä kanssa ökymaasturin takapenkillä sakottamishetkellä. Tilanne tallentui myös paparazzien kameroille.

Kohukaunotar otti äskettäin nokkiinsa räppäri Pitbullin käyttäessä Lindsay Lohanin nimeä Give Me Everything -hittikappaleessa. Pitbull laulaa kappaleessaan “hustlers move aside, so i’m tiptoeing to keep flowing, i got it locked up like Lindsay Lohan”. Räppärin lyriikoiden rivien välistä voidaan ymmärtää sen viittaavan Lindsayn taannoisiin vankilareissuihin.