Madonna tylytti Lady Gagaa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Madonna on pysynyt jo useamman vuosikymmenen ajan maailman suosituimpien poptähtien kärkikaartissa. Laulajan veli Christopher Ciccone kertoi taannoin ettei käsitä 52-vuotiaan siskonsa ihastusta itseään nuorempiin miehiin.

Nyt popin kuningattareksi nimetty Madonna on tyrmännyt suurimmaksi fanikseen tunnustautuneen Lady Gagan. Radar Online -sivuston mukaan tähdeltä kysyttiin Venicen filmifestivaaleilla mielipidettä ihailijoistaan. Hän ei kuitenkaan näyttänyt välittävän megatähti Lady Gagan huomiosta.

– Minulla ei ole mitään sanottavaa Lady Gagan ihailusta minua kohtaan. En tiedä perustuuko ihailu johonkin syvällisempään vai pinnallisempaan, Madonna kertoi Radar Online -sivuston mukaan.

Lady Gaga on kehunut julkisuudessa useasti Madonnaa.

– Olen suurin ja rakastavin Madonna-fani, mitä on koskaan ollut. Arvostan häntä henkilökohtaisesti ja ammatillisesti, Gaga kertoi ihailustaan Jay Lenon keskusteluohjelmassa.

Madonnan levyjä on myyty maailmanlaajuisesti huimat 230 miljoonaa kappaletta. Hän onkin maailman menestynein naisartisti single- ja albumi myynnillään. Tähti tunnetaan myös intohimoisesta omistautumisestaan kabbala-uskonnolle. Vuonna 2008 Madonna erosi ohjaajamiehestään Guy Ritchiestä. Hän kertoi muun muuassa silloisen miehensä vihanneen hänen uskonsuuntaansa ja erimielisyyksien johtaneen parin eroon.