Älä tekstaa kun ajat – tai voi käydä näin traagisesti

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teinisensaatio Justin Bieber on tunnettu uskollisista faneistaan. 17-vuotias poptähti kiinnitettiin äskettäin Punk’D -pilailusarjan vetäjäksi ohjelman edellisen pääjehun Ashton Kutcherin siirryttyä Miehen puolikkaat -hittisarjaan.

Nyt maailman tämän hetken suosituin teinitähti käyttää suosiotaan hyväksi markkinoimalla liikenneturvallisuuden nimissä Phone Guard -sovellusta. Kyseinen kännykkään ladattava sovellus nimittäin estää sen käyttäjää tekstaamasta ajaessaan autoa. Markkinointivideon mukaan tekstiviestin kirjoittaminen aiheuttaa suuremman riskin kuin rattijuopumus.

Bieber esiintyy mainosvideolla erään perheen kanssa. Brownin perhe kertoo videolla menettäneensä vuonna 2009 tyttärensä auto-onnettomuudessa. Alex-tytär kirjoitti tekstiviestiä onnettomuuden sattuessa. Videossa kerrotaan myös tekstiviestien kirjoittamisen ajon aikana olevan kuusi kertaa vaarallisempaa kuin ajaminen päihteiden vaikutuksen alaisena.

– Phone Guard on paras tapa löytää puhelimesi ja se estää sinua tekstaamasta ajaessasi, Bieber kirjoitti Twitter-blogissaan.