BB-asukas kiinni salakuljetuksesta – sai rajun rangaistuksen

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on tänään podettu eilisten kosteiden bileiden aiheuttamaa krapulaa, ja erityisesti BB-Stefan on saanut toistuvasti selitellä eilistä käytöstään. Hän kertoi muille kontrollinsa pysyvän vain parin ensimmäisen oluen ajan.

Varsinainen päivän pahis on kuitenkin ollut BB-Salar, joka jäi kiinni vakavasta sääntörikkomuksesta. Hän oli salakuljettanut purukumia taloon sääntöjen vastaisesti. Isoveli huomasi rikkomuksen ja rankaisi asukasta poikkeuksellisen rajusti. BB-Salar passitettiin nimittäin kauden ensimmäisenä asukkaana marsuhäkkiin.

Rangaistuksen pani illalla täytäntöön BB-Sebastian, joka sai kunnian avata välin oven ja pyytää Salaria astumaan sisään. Ahtaassa häkissä virumisen lisäksi miehen piti olla puhumatta sekä ilman ruokaa ja juomaa.