Petra Ecclestone osti 85 miljoonan ökykartanon

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Miljardööri ja formulamoguli Bernie Ecclestonen tyttäret Tamara ja Petra Ecclestonen tunnetaan näyttävästä luksuselämästään. Lyhyissä minimekoissa kuvattu 22-vuotias Petra Ecclestone meni äskettäin näyttävästi naimisiin hulppeassa Odescalchin linnassa Italiassa.

Häiden kerrottiin maksaneen yli viisi miljoonaa dollaria. Nyt entisen Armani-mallin Slavica Ecclestonen tyttären Petran kerrotaan ostaneen peräti 85 miljoonan dollarin kartanon, jotta hänen koirillaan olisi enemmän tilaa liikkua. Kaunotar osti huikean lukaalin televisiotuottaja Aaron Spellingin leskeltä Candy Spellingiltä. Kuvat ökykartanosta löytyvät tästä.

– Minulle on tärkeää, että koirillani on tarpeeksi tilaa liikkua. En halunnut modernia taloa ja ostos oli hyvä sijoitus, Petra kertoi Mail Online -sivuston mukaan.

Kartanossa on 14 makuuhuonetta, viisi eekkeriä maata, parkkipaikat peräti sadalle autolle sekä oma keilahalli. Kodin luksusta tarjoaa myös oma elokuvateatteri, kauneushoitola, nukkemuseo ja valtava aulatila hovimiehineen.

Kuva: BANG Showbiz

Upporikas perijätär Petra Ecclestone nimettiin taannoin ”Britannian lellityimmäksi tytöksi”. Hän kuitenkin väitti, ettei hänen päivätyönään ole vanhempiensa rahojen tuhlaaminen. Myös formulamogulin Tamara-tyttären tiedetään asuvan 45 miljoonan ökykodissa. Bernie Ecclestone erosi vuonna 2009 mallivaimostaan Slavicasta 24 vuoden avioliiton jälkeen.