Tirkistelijä kiinni naisten vessasta – sai vankilatuomion

Ohhoh! · Stara.fi

Viime aikoina verkossa on uutisoitu useammistakin tapauksista, joissa miehet ovat jääneet kiinni viriteltyään kameroita naisten vessoihin, suihkuihin ja pukuhuoneisiin. Nyt eräs singaporelainen mies on jäänyt kiinni hieman perinteisemmästä tirkistelystä.

Työtön mies on jäänyt kiinni tirkistelystä ja saanut rajun rangaistuksen. Hän oli mennyt naisten vessaan ja lukinnut itsensä yhteen kopeista. Sen jälkeen hän odotti, että naapurikoppeihin tulee naisia ja tirkisteli heitä.

38-vuotias mies oli tirkistellyt myös nuoria naisia vessan oven ja lattian raosta. Hän jäi kiinni erään naisen huomattua epäilyttävän hahmon polvillaan vessan lattialla. Mies tunnusti syyllistyneensä kahteen rikokseen, mutta siitä huolimatta häkki heilahti, The Straits Times uutisoi.