Turistikohteen erikoistarjous: ”22-vuotiaat neitsytnaiset ilmaiseksi!”

Ohhoh! · Stara.fi

Suosittu kiinalainen Zhouluon puisto on tunnettu upeista näköaloistaan. Nyt puisto on keksinyt poikkeuksellisen keinon markkinointiinsa, sillä Liuyangissa sijaitseva puisto on luvannut ilmaisen sisäänpääsyn neitsytnaisille.

Tarjous on voimassa 19. – 25. syyskuuta ja se koskee ainoastaan naispuolisia 22-vuotiaita tai sitä vanhempia neitsyeitä. Kaiken lisäksi puisto on luvannut antaa ehdot täyttäville naisille mukaan lahjan, Chengdu Evening News uutisoi.

Monet ovat tyrmänneet kampanjan alatyyliseksi ja rivoksi. Kampanjan keksijää on lisäksi nimitetty hulluksi. Neitsyyden todentaminen voi käytännössä olla hieman hankalaa, ja sisään pääseekin esittämällä henkilöpaperit puiston portilla. Puiston johtaja Zhou Lushen rauhoitteli ihmisiä kertomalla kampanjan olevan vain mainostempaus. Hänen mukaansa riittää, että naiset ilmoittavat olevansa neitsyitä.