Tutkijat: ”Kukaan ei hypännyt WTC-torneista”

Ohhoh! · Stara.fi

Huomenna tulee kuluneeksi kymmenen vuotta New Yorkin WTC-iskuista, joissa menehtyi tuhansia ihmisiä. Tällä viikolla asiantuntijat ovat ilmoittaneet kantansa rakennuksista pudonneista noin kahdestasadasta ihmisestä. Monet silminnäkijät ovat kertoneet ihmisten hypänneen tornitalojen korkeimmista kerroksista.

Nyt virallinen totuus on kuitenkin toinen. Kuolinsyyntutkijoiden mukaan kukaan ei hypännyt taloista, koska hyppääminen on aina tarkoituksellista ja voidaan siksi yhdistää itsemurhaan. Itsemurha taas on häpeällistä. Siksi taloista pudonneiden henkilöllisyyksiä ei ole edes yritetty virallisesti selvittää esimerkiksi tilanteesta tallennetuista valokuvista. Asiantuntijat ovat tulleet siihen tulokseen, että ihmiset putosivat taloista tahtomattaan.

– Hyppääminen viittaa ihmisen omaan valintaa, mutta nämä ihmiset eivät voineet tehdä valintoja. Siksi kuolemat ovat virallisesti murhia, koska muiden ihmisten toimenpiteet aiheuttivat heidän kuolemansa. Räjähdysten ja tulipalojen voima pakotti heidät rakennuksen ikkunoiden ulkopuolelle, New Yorkin johtava kuolinsyyntutkija kertoi Daily Mail -lehden mukaan.