Christina Aguilera sai potkut hittisarjasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Christina Aguilera on ollut viime aikoina otsikoissa runsaan alkoholinkäyttönsä merkeissä. Hänen epäillään olevan alkoholisoitumassa, sillä neitokainen on kuvattu yhä useammin umpijuovuksissa Hollywoodin yöelämässä.

Nyt 30-vuotias laulajatähti on yllättäen saanut potkut suuren suosion Yhdysvalloissa saaneesta The Voice -musiikkiohjelmasta. Äskettäin Christinan kerrottiin tehneen sopimuksen ohjelman toisesta kaudesta, mutta nyt tuottajat ovat X17-julkaisun mukaan tulleet toisiin ajatuksiin.

– Hän ei viettänyt aikaansa kilpailijoiden kanssa kuten oli sovittu. Hän ei osallistunut tarpeeksi ohjelman tekemiseen, vaan vietti suurimman osan kuvauksista poikaystävänsä kanssa, lähde kertoi julkaisulle.

Taannoin Aguileran epäiltiin pahoinpitelleen poikaansa. Hänen arvaamattoman käytöksen ja alkoholinkäytön huhuttiin jotenkin liittyneen poikansa mustaan silmään. TMZ-julkaisun saamien tietojen mukaan huhut ovat kuitenkin täysin perättömiä ja Christina Aguileran olevan raivoissaan törkeistä syytöksistä.

– Christina on loistava äiti. Max on hänen ykkösprioriteettinsä elämässä, lähde kertoi TMZ-sivustolle.

Taannoin Aguilera sai tunnustusta kurveistaan, sillä hän sai oman tähden Hollywood Gay Walk of Fameen. Poppari sai homoseksuaalien arvostetun palkinnon lähinnä rintavien kohtauksiensa ansiosta Burleski-elokuvassa. Christina Aguilera erosi aviomiehestään ja lapsensa isästä Jordan Bratmanista viime lokakuussa. 30-vuotias poppari seurustelee nykyisin Matt Rutlerin kanssa, jonka hän tapasi Burleski-elokuvan kuvauksissa.